fade-leftfade-rightCurs de specializare in make-up

Cursul de specializare in make-up te ajuta sa te dezvolti ca make-up artist, primesti cele mai complete informatii despre machiajele waterproof pentru mirese si evenimentele speciale, machiajele pentru fotografie, machiajele de podium si fantezie.

Cursul de specializare in make-up este pasul urmatorul spre o cariera in ascensiune in domeniul make-up.

In cadrul acestui curs se vor invata machiajele cu texturi cremoase, geluri, acuarele:

 • istoria machiajului
 • machiajul banana deschisa
 • machiajul banana inchisa
 • machiajul smokey eyes (clasic si colorat)
 • machiajul linia italiana
 • machiajul arabesc
 • machiajul semiluna
 • machiajul pin-up (clasic si colorat)
 • machiajul glamour
 • machiajul retro
 • machiajul tip Hollywood
 • machiajul de fotografie si machiajul de mireasa - urmat de shooting photo

Se va prezenta istoria machiajului si machiajele reprezentative fiecărei perioade cu realizarea de proiecte individuale si sedinte foto.

Prima parte a cursului de specializare, realizarea machiajelor cu texturi cremoase si geluri vor fi predate de formator si make-up artist Camelia Podina

Coloristica si bazele stiintei culorilor folosind roata culorilor vom realiza machiajele fantezie.

 • machiajul clar-obscur ce va pune in valoare trasturile fetei, ochilor si conturarea buzelor.
 • machiajul tenului matur
 • imbatranirea prin machiaj - machiaj folosit pentru teatru
 • machiajul fantezie
 • machiajul de podium
 • machiajul creative – urmat de shooting photo

Stilizare sprancene cu pensare si vopsire - predarea teorie si practica se face de un profesionist in cosmetica si stilizare sprancene.

Comunicarea interpersonala va fi un modul separat si aici vom invata limbajul adecvat in colaborarea cu clientii, dar si cu colegii din acelasi domeniu sau din domenii de beauty - predarea se face de catre un psiholog

Veti invata machiajul realizat cu aerograful, prezentarea aerografului ca obiect necesar in activitatea de make-up si folosirea lui in arta machiajelor:

 • aplicarea bazei cu aerograful
 • conturarea fetei si evidentierea trasaturilor
 • machiajul ochilor
 • realizarea machiajelor fantezie – urmat de shooting photo

Se vor pune la dispozitia cursantelor toate produsele si vor fi consiliate pe partea de pensule si ustensilele de care au nevoie, aerograful este pus la dispozitia cursantelor de catre scoala de make-up.

Pentru participarea la acest curs de specializare trebuie sa aveti finalizat cursul de initiere in make-up sau bazele in make-up si durata acestui curs este de 150 ore cate 6 ore/zi timp de 25 zile. 

Pretul cursului este 2700 lei (900 lei/modul, cursul se deruleaza in 3 module) si cursantele care au finalizat la TopMake-up initierea in make-up, vor beneficia de un discount de 10%.

Cursul este acreditat CNFPA si in urma absolvirii veti obtine un certificat de absolvire valabil oriunde in Europa pentru ocupatia de machior.

Inscriere: Cluj Napoca str. Petofi Sandor nr. 26,
e-mail: contact@topmakeup.ro, tel. 0726458442

Cursantele care vor sa-si achizitioneze produsele necesare pentru inceperea carierei in make-up, vor primi discount-uri de 40% la produsele profesionale OFRA, Make-up Studio si MUD

Am o intrebare!

Vreau sa ma inscriu!


Spune si prietenelor tale de acest curs:

Machiaje realizate de cursantele noastre


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/topmakeu/public_html/cursuri/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263

11218926_781744498615279_699642100907415000_n

Picture 1 of 17

8 motive pentru a alege cursul nostru:

 • 1

  În cadrul cursului se lucrează doar cu produse profesionale de cea mai buna calitate, iar cursantele nu trebuie sa-si aducă produse sau pensule, produsele cu care lucram sunt incluse în taxa de curs

 • 2

  Machiajele se vor învăța pe modele ce sunt aduse în cadrul cursului

 • 3

  Periodic se vor organiza ședințe foto profesionale în colaborare cu Lighthouse Photo Studio Cluj Napoca

 • 4

  Partea teoretică este cuprinsă într-un suport de curs în formă printată, iar la cursuri vom trata toate capitolele prin exemplificări practice după care cursantele vor realiza la rândul lor machiajele

 • 5

  Se lucrează în grupuri restrânse de maxim 4 cursante pt a reuși să oferim maxima atenție pentru fiecare cursantă

 • 6

  Formatorul are experiența necesară pentru a oferi cele mai bune și precise informații în legătură cu arta machiajului Formatorul participa permanent la masterclass-uri și aduce noi informații în acest domeniu, dezvoltând permanent cursurile profesionale de initiere in make-up

 • 7

  Cursurile se desfășoară intr-un mediu curant și dotat profesional cu display și lumini speciale pentru make-up

 • 8

  Toate cursantele vor beneficia de discount-uri de pana la 40% la toate produsele profesionale cu care se lucrează în cadrul cursurilor - OFRA Cosmetics, Make-up Studio si MUD

Am o intrebare!

Vreau sa ma inscriu!


Parerea celor care au facut deja acest curs

Cecilia Enasel

Am aflat despre cursul de make-up de pe facebook, mi-a oferit incredere si mi-a trezit interesul prin modul de prezentare. Cursul a fost foarte bine structurat, atat teoretic cat si din punct de vedere practic. Un plus, fata de alte cursuri l-a adus oportunitatea cursantelor de a lucra la fiecare curs pe diferite fizionomii, avand cate 2 modele diferite la fiecare sedinta. Astfel, am avut posibilitatea sa adaptam fiecare tehnica de machiaj in functie de trasaturile modelului. Un alt punct forte il reprezinta produsele profesionale care ne-au fost puse la dispozitie. Cosmeticele de la Ofra sunt recomandate pentru orice tip de machiaj fiind foarte rezistente si te ajuta sa realizezi un machiaj deosebit. La finalul acestui curs, am primit si un portofoliu cu poze realizate pe parcurs de catre fotografi profesionisti. Acest lucru da posibilitatea cursantelor de a se promova mult mai rapid. Tehnicile de machiaj au fost explicate in detaliu si aprofundate in functie de complexitatea lor, de fiecare data cand a fost nevoie cu multa rabdare si pasiune. Chiar si atmosfera din cadrul salonului a fost una placuta, destinsa, oferindu-ti un mediu potrivit pentru a da drumul imaginatiei Recomand cu incredere acest curs, este foarte potrivit pentru initiere in make-up!

Cecilia Enasel
Diana Maries

Când mi-a cerut Camelia Podina un feedback despre cursurile de machiaj am rămas blocată. Nu sunt genul de persoană care să dau feedback-uri în scris. Cu toate astea, am descoperit în Camelia (“ Cami ” asa cum noi fetele o alintăm )….un om care se dedică pentru pasiunea ei, cât și un om care se dedică pentru cursantele ei cât și pentru orice machiaj pe care ea il face! Am învățat să folosesc corect produsele de make-up, am învățat să pun în valoare trăsăturile unei femei cât și trăsăturile mele. Recomand cursurile de make-up, dacă nu pentru o meserie în make-up măcar pentru a învăța ceea ce este necesar oricărei femei să știe pentru a-și scote în evidență frumusețea exterioară deoarece așa cum spune Dante Alighieri “Frumusețea trezește sufletul la viață

Diana Maries
Iulia Miron

Am inceput cursul de initiere in make up din dorinta de a invata tehnicile de baza in machiaj, pentru a le aplica in viata de zi cu zi.Am fost placut surprinsa de atmosfera de la cursuri, de rabdarea cu care ni s-au explicat si exemplificat tehnicile de machiaj, pas cu pas, chiar daca nivelul de cunostiinte al cursantelor era diferit, s-a gasit o modalitate de predare eficienta pentru toata lumea . Pe parcursul orelor am acumulat informatii valoroase si am exersat tehnicile de machiaj invatate, am avut la dispozitie modele pe care sa exersam la fiecare intalnire.


De la o persoana care nu stia sa aplice corect nici macar fondul de ten si nu a pus niciodata mana pe un eyeliner, am ajuns la nivelul la care sa pot aplica eyeliner-ul corect si ferm si pe langa cunostiintele tehnice si teoretice am fost ajutata sa descopar si sa-mi dezvolt pasiunea pentru make up de calitate.


Acest merit il are atat profesorul pe care l-am avut, suportulde curs foarte bine structurat, cat si studioul impecabil, dar si produsele de make up folosite, toate de o calitate exceptionala.

Chiar daca m-am inscris la curs mai mult din curiozitate, la finalul cursului mi-am propus sa particip si la cursul de aprofundare.

Iulia Miron
Madalina Petcu

Am ales sa urmez cursurile Topmakeup datorita programului convenabil pentru mine. Desi am fost destul de neincrezatoare si sceptica in ceea ce priveste modul de desfasurare al cursurilor si nivelul de profesionalism, dupa primele intalniri m-am convins ca e locul potrivit pentru mine. Pe langa atmosfera placuta si profesionala care te fac sa revii cu entuziasm, curiozitate si nerabdare la urmatorul curs, m-a convins si posibilitatea de a deprinde practic abilitatile si cunostintele necesare in realizarea unui machiaj si de a testa o gama foarte variata de produse.

Madalina Petcu
Anca Stejerean

Vreau sa-ti spun ca mi-a placut foarte mult cursul, am invatat foarte multe. Ma bucur ca te-am avut ca si indrumator. Mi-a placut stilul abordat de tine pentru curs, m-a ajutat foarte mult ca am reusit sa machiez si sa ne arati pe modele ce e bine si ce e gresit in makeup.In felul acesta se invata mult mai repede. Sper sa reusesc sa profesez in acest domeniu pentru ca imi place foarte mult si daca totul merge foarte bine voi veni si la cursul de perfectionare. Iti multumesc pentru toate sfaturile tale foarte bune si utile si sper sa nu mai fac aceleasi greseli.

Anca Stejerean
Tania Gotornicean

Am aflat de cursurile de machiaj dintr-o simpla vizita de curiozitate la Topmake-up. Dupa cateva tentative esuate de a deprinde arta machiajului, renuntand chiar deja la aceasta latura, nemaiavand nici o speranta ca Clujul poate sa-mi ofere ceva la acest capitol, aici am ramas profund impresionata de indicatiile Cameliei catre cursantele sale la simplu procedeu de a tine corect o pensula in mana atunci cand executi un machiaj. Si atunci am stiut ca ar trebui sa-mi mai dau o sansa, pentru ca aveam acel sentiment ca de aici o sa iasa totul bine, ca de aici machiajele mele vor capata un rafinament aparte. Si uite ca au trecut cateva luni de la finalizarea cursului iar clientele mele nu inceteaza sa-mi laude performantele si rezistenta produselor pe care le-am descoperit in urma cursului. Iar zambetul lor de multumire care apare dupa ce se vad gata machiate nu fac decat sa ma bucure, sa ma incurajeze si sa fiu recunoscatoare Cameliei Podina sau doamna profesoara cum ii zic eu si sa-i urez in continuare multe cursante care cu siguranta vor bucura si ele multe femei cu indeletnicirea de a machia frumos deprinsa de la Camelia la Topmake up scoala de machiaj.

Tania Gotornicean
Marieta Silaghi

Am decis sa urmez cursurile de initiere in machiaj din dorinta de a afla cat mai multe din tainele machiajului si de a afla cum se realizeza un machiaj corect. Sunt incantata ca am ales cursurile Topmakeup deoarece am descoperit lucruri interesante in ceea ce priveste machiajul si cel mai mult mi-a placut atmosfera de la cursuri si modul de desfasurare profesionist.

Avand un indrumator precum Camelia care e o persoana perfectionista, e imposibil ca la finalizarea cursurilor sa nu deprinzi inemanarea, imaginatia si abilitatea de a realiza un machiaj frumos. Recomand cu incredere acest curs tuturor celor care doresc sa contureze frumusetea personalitatii prin make up. '

Marieta Silaghi

Inscrie-te si tu acum!

Am o intrebare!

Vreau sa ma inscriu!


Pentru cei care nu se incadreaza in programul cursului de specializare, curs de lunga durata, l-am impartit in 3 module.

Cursul de specializare este acreditat CNFPA, doar la finalizarea celor 3 module, se sustine un examen si se elibereaza Certificatul de Absolvire valabil oriunde in Europa.

Dupa finalizarea celor 3 module se va face pregatirea pentru:

 • stilizare sprancene cu pensare si vopsire - predarea teorie si practica se face de un profesionist stilizare sprancene,
 • comunicarea interpersonala va fi un modul separat si aici vom invata limbajul adecvat in colaborarea cu clientii, dar si cu colegii din acelasi domeniu sau din domenii de beauty - predarea se face de catre un psiholog.
 • pregatirea pentru examen

Se pot inscrie la acest curs doar persoanale care au finalizat cursul de initiere in make-up sau persoanele care au o specializare in cosmetica. Intr-o grupa se pot inscrie maxim 6 cursante.

Cursantele care vor sa-si achizitioneze produsele necesare pentru inceperea carierei in make-up, vor primi discount-uri de 40% la produsele profesionale OFRA, Make-up Studio si MUD

Cursul de specializare in make-up te ajuta sa te dezvolti ca make-up artist, primesti cele mai complete informatii despre machiajele waterproof pentru mirese si evenimentele speciale, machiajele pentru fotografie, machiajele de podium si fantezie. Cursul de specializare in make-up este pasul urmatorul spre o cariera in ascensiune.

Inscrieri: e-mail: contact@topmakeup.ro, Tel. 0726458442

Curs recomandat de:

Diana Sucala